De strijd om Diamandia

Let op: Dit evenement is geweest.
23 augustus 2017

Theatergroep Ranja speelt in de zomermaanden juli en augustus de voorstelling ‘De strijd om Diamandia’ voor kinderen van 4 tot 12 jaar in kasteel Doorwerth van Geldersch Landschap & Kasteelen.

De strijd om Diamandia
Lang lang geleden. In een land hier ver vandaan. Achter de bloemenvallei, waar de vlinders fladderen en de tulpen zingen. Waar het water van de zee tegen de rotsen opspat en het doolhof zijn weg bepaalt, ligt het prachtige Rijk Diamandia. Vandaag is de dag dat het volk een nieuwe land heerser zal mogen kiezen. De keuze bestaat uit de tweelingzussen Lady Luminata en Dame Desdemona. Wordt het de lieve Lady Luminata, die de hele dag zingt, bloemen plukt en het volk zal overladen met knuffels en kussen? Of zal de slinkse Dame Desdemona een goede heerser zijn? Zij die oersterk is en houdt van strijd en overwinning..
In ‘De strijd om Diamandia’ is de keuze aan het publiek. Dus kies wijs…

Deze interactieve en muzikale voorstelling is gemaakt voor kinderen van 4 tot 12 jaar en duurt 35 minuten.

Datum: 23 augustus
Aanvang: 13:30 en 15:00 uur
Kosten: € 10,00 p.p.

Reserveren voor deze voorstelling is noodzakelijk en uitsluitend online mogelijk in de voorverkoop:

Koop hier uw kaartje voor de voorstelling van 23 augustus

Tip: bezoek ook voor of na de voorstelling het museum.
Entree museum: € 9,50 p.p., kinderen 4 t/m 18 jaar € 5,25 p.p. De entree is gratis voor donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen op vertoon van een geldige donateurspas en Museumkaarthouders.

Locatie

Kasteel Doorwerth

Meer info