Bezig in het bos

Let op: Dit evenement is geweest.
25 oktober 2018

De herfstvakantie is een prima tijd om er met de (klein)kinderen op uit te gaan. De boswachter neemt jullie graag mee op een scharreltocht door het bos van landgoed Staverden. In de herfst is er van alles te zien: gekleurde bladeren, paddenstoelen en misschien wel een hert. Onderweg vertelt de boswachter allerlei natuurweetjes en kunnen de kinderen zich uitleven tijdens leuke en leerzame opdrachten. Na afloop krijgen alle kinderen een kleine verrassing mee naar huis. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Reserveren is noodzakelijk.      

Tijd: start om 14.00 uur. Duur: ca. 2 uur.
Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 6 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas.
Opmerking: de tocht voert over onverharde paden. Pas kleding en schoeisel daarom aan op de verwachte (weers)omstandigheden.
Startlocatie: Bezoekerscentrum Staverden, Staverdenseweg 298, 3852 NV Staverden. Routebeschrijving: weg Apeldoorn-Harderwijk, afslag Leuvenum/Staverden (Garderenseweg). Daarna rechtsaf de Staverdenseweg op. Voor kasteel Staverden rechtsaf naar het Bezoekerscentrum.
Informatie: Ronald van Veen, tel. 06-13464513.
Betaling: via Ideal, door te klikken op onderstaande reserveerbutton. 

Reserveer hier uw kaartje

Locatie

Landgoed Staverden

Meer info