Uw steun is onmisbaar

Met een incassomachtiging wordt uw jaarbijdrage voortaan automatisch geïncasseerd. Veilig en net zo makkelijk, zo vergeet u nooit uw bijdrage over te maken en blijft u de prachtige natuur en cultuur in Gelderland steunen.

Wanneer u overstapt op automatische incasso geeft u Geldersch Landschap & Kasteelen toestemming om maandelijks of jaarlijks uw bijdrage van uw bankrekening af te schrijven. Het afgeven van een incassomachtiging is veilig. Wij verwerken uw machtiging conform de privacywetgeving. U kunt op elk gewenst moment de machtiging stopzetten, een telefoontje of mailtje aan ons voldoet.   

Samen maken we Gelderland mooier.

Machtiging automatische incasso

Ik ontvang nu één keer per jaar een betalingsverzoek, maar wil graag overstappen op het gemak van automatische incasso.

Dit nummer is te vinden op je donateurspas.

Aanhef
 
 

Met het versturen van dit formulier geeft u ons toestemming om de incasso uit te voeren.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.