De liefde voor de natuur, die gun je toch ieder kind!

Mooi Gelderland vol verhalen en avontuur
In Gelderland hebben families geleefd, hebben oorlogen gewoed, zijn legendes, helden en unieke landschappen ontstaan.
Geldersch Landschap & Kasteelen zet zich sinds 1929 in voor het behoud van natuurgebieden, landgoederen en kastelen in Gelderland. Wij zorgen ervoor dat deze prachtige provincie het thuis blijft van unieke dier- en plantensoorten en dat belangrijk historisch erfgoed bewaard blijft. Zodat niet alleen wij maar óók onze kinderen en kleinkinderen daarvan kunnen blijven genieten.

Speuren, spelen en leren

SuperSpeurders is opgezet als educatief programma voor jongeren van 4 tot 12 jaar. Om families met kinderen te stimuleren én te inspireren om eropuit te gaan en spannende verhalen in onze natuurgebieden en kastelen te ontdekken. Zo leren kinderen zelf de waarde van de natuur en historisch erfgoed en het belang om deze te behouden voor nu en in de toekomst.

Een SuperSpeurder verdient een SuperCadeau!

Is jouw kleine ontdekker dol op dieren en kastelen? Meld hem of haar dan aan als SuperSpeurder zodat jullie altijd inspiratie hebben om al het moois van Gelderland te ontdekken. Je helpt dan ook nog eens de natuur te beschermen en zorgt ervoor dat belangrijk erfgoed blijft bestaan!

Na aanmelding ontvangt hij of zij de volgende cadeaus:

Een ontdekkaart van Gelderland met verzamelstickers

Het superleuke boekje 50x Speuren en Spelen (tijdelijke actie, OP = OP)

Een handige knijpkat voor avonturen in het donker

Uitnodiging voor de jaarlijkse SuperSpeurdersdag

De SuperSpeurders nieuwsbrief vol leuke activiteiten en eropuit tips