Kinderfeestjes

Kom met je vriendjes en vriendinnetjes naar kasteel Ammersoyen voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje. Voor even wanen jullie je echte ridders en jonkvrouwen!

Speuren & Spelen Kinderfeestje

Jullie gaan met de Speuren & Spelentocht op pad in het kasteel en komen langs de mooiste plekken van kasteel Ammersoyen. Onderweg doen jullie leuke opdrachten en spelletjes waarmee de code van de schatkist kan worden gekraakt. Gelukt? Dan ligt er een klein presentje klaar. Aansluitend ontdekken jullie met de tocht het buitenterrein van het kasteel.

  • Wanneer: binnen openingstijden.
  • Prijs: 4 t/m 18 jaar € 5,00, volwassenen € 13,50, Museumkaart en donateurs gratis. De Speuren & Spelen tocht is te koop bij de kassa voor € 5,00 per 4 kinderen of is mee te bestellen met de e-tickets.
  • Groepsgrootte: max. 12 kinderen en min. 2 begeleiders.
  • Reserveren: is verplicht door e-tickets te boeken.

Pannenkoekenmenu

In het Koetshuis naast het kasteel kunnen jullie het feestje afsluiten met pannenkoeken die de kinderen zelf mogen versieren. Met een glaasje fris erbij en als toetje een ijsje. Prijs € 8,00 p.p., min. 8 personen. Reserveren: contact@koetshuis-kasteel-ammersoyen.nl   

Info Kasteel Ammersoyen

* Verplichte velden

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bezoek Kasteel Ammersoyen

Boek je tickets
Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene oase de Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.