TheatervoorstellingMAKTUB

Let op: Dit evenement is geweest.
17 september 2015

Op zaterdag 17 september organiseert Geldersch Landschap & Kasteelen een theatervoorstelling op het stuifzand van het Wekeromse Zand in samenwerking met theatergroep het Lab van Theaterwerkplaats de Smederij.

De theatervoorstelling MAKTUB is een voorstelling over dromen, moed en tekens en de zoektocht van een herdersjongen naar zijn eigen legende. Laat u meevoeren door het verhaal vol symboliek, oosterse live muziek en mystieke personages. MAKTUB is gebaseerd op het boek ‘de Alchemist’ van Paulo Coelho. Dit boek is een symbolische vertelling over onze innerlijke zoektocht naar de eigen legende. MAKTUB wordt gespeeld door theatergroep het Lab van Theaterwerkplaats de Smederij. Reeds 10 jaar maakt het Lab voorstellingen waarbij experiment, verbeelding, beweging, geluid en locatie aan elkaar gesmeed worden tot een unieke beleving.

Er is plek voor maximaal 40 deelnemers. Daarom is reserveren noodzakelijk.

Aanvang: 13.15 uur. Een boswachter begeleid u vanaf de parkeerplaats wandelend naar het stuifzand (ca. 30 minuten lopen). Op het stuifzand aangekomen kijkt u naar de voorstelling (duur: 20 à 30 minuten). Daarna begeleid de boswachter u weer terug.
Deelname: € 7,50, donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen € 2,50.
Opmerkingen: als toeschouwer zit u overdekt, onder een afdak, op het zand (geen stoelen aanwezig). Bij regen kan de voorstelling dus gewoon doorgaan. De theatergroep zal na afloop van de voorstelling met ‘de pet’ rondgaan.
Startlocatie: op de parkeerplaats aan de Hoeverweg te Wekerom, nabij de voormalige vuilnisbelt. Routebeschrijving: Vanuit Ede na ca. 3 km op de tweede rotonde bij Steakhouse Amadeus afslag links en direct weer (schuin) rechtsaf richting Wekerom (= Wekeromse weg). Langs tuincentrum De Driesprong (a/d rechterhand) na 2,5 km linksaf bij ANWB paddenstoel nr. 203337/001 = de Immenweg. Na ca. 50 m rechtsaf. U passeert rechts de voormalige vuilstortplaats; links is een raster. Na ruim 1 km is links de parkeerplaats. Let op de gele richtingpijlen. Vanaf Wekerom na ca. 2,5 km rechtsaf bij ANWB paddenstoel nr. 203337/001 = de Immenweg. Verder zoals hiervoor. Aan de Wekeromse weg staat aan beide zijden van de weg voor de afslag naar de Immenweg een aanwijsbord van Geldersch Landschap & Kasteelen.
Informatie: Henk Huizing, tel. 06-51966359.

Reserveer hier uw kaartje

Locatie

Wekeromse Zand

Meer info »

Lees verder
x

Gratis magazine Mooi Gelderland

Mooi Gelderland is hét kleurrijke magazine van Geldersch Landschap & Kasteelen. Boordevol informatie over Gelderse natuur en cultuur, achtergrondverhalen en eropuit tips.

Vraag nu een gratis exemplaar aan.
Lees verder »