Kasteel winterfair

Let op: Dit evenement is geweest.
27 november 2015 - 29 november 2015

Sfeervol decor
Misschien ligt er sneeuw, misschien vriest het. Dat hebben we helaas niet in de hand. Maar dat het weer iets bijzonders wordt, dat durven we best te beloven. Alleen al het decor met kasteel, koetshuis en de prachtige kasteeltuinen zorgt voor een echt winters sfeertje.

Het aanbod
De winterfair zal u verrassen met een keur aan ambachtelijke stands, giftshops en proeverijen. Op culinair gebied maakt de prijswinnende Brasserie haar opwachting met een heerlijke huisgemaakte soep, sandwiches, warme gerechten en oliebollen.
In het Kasteel, op het kasteelplein en in het Koetshuis presenteren lokale en regionale detaillisten een assortiment van brocanterie, curiosa, antiek, inrichting, beauty, mode en lifestyle. Met ongeveer vijftig stands in het stadshart Staverden bent u verzekerd van een bijzondere fair-beleving.

Activiteiten
Verschillende rondleidingen van het Geldersch Landschap & Kasteelen, workshops, diverse muzikale optredens en natuurlijk de nodige activiteiten voor de jongere bezoekers. Er staat een ‘WishTree’ om uw wens voor 2016 in te hangen.

Data en tijden
vrijdag 27 november van 12.00 - 20.30 uur
zaterdag 28 november van 12.00 - 20.30 uur
zondag 29 november van 12.00 - 17.30 uur

Entree: € 5,50. Kinderen tot en met 12 jaar is de entree gratis.
Adres: kasteel Staverden, Uddelermeerweg 2, 3852 NT Staverden (gem. Ermelo)
Meer informatie: tel. 085 - 486 4000 en www.beleefstaverden.nl

De opbrengst komt gedeeltelijk ten goede aan Geldersch Landschap & Kasteelen.

Locatie

Landgoed Staverden

Meer info »

Lees verder