Huis Aerdt geopend

Let op: Dit evenement is geweest.
25 oktober 2015

Voor wie Open Monumentendag in september heeft gemist: Huis Aerdt gaat op zondag 25 oktober nogmaals open. Aerdt is door Stichting Open Monumentendag namelijk uitgeroepen tot het Open Monument van de Maand oktober. Dit is een maandelijks evenement aanvullend op de Open Monumentendag.

Huis Aerdt is op 25 oktober gratis te bezoeken van 12.00 tot 17.00 uur. Het gebouw heeft onlangs groot onderhoud ondergaan aan de binnenzijde. Graag willen wij u het resultaat laten zien. Er zijn deze dag onder andere presentaties over de geschiedenis van het huis, de bewoners en de restauratie in de jaren ’60. Adres: Molenhoek 2, 6914 KM Herwen.

Te huur
Wij zijn op zoek naar een nieuwe huurder voor huis Aerdt. Een huurder met passie/gevoel voor het pand en de historie. De invulling (zakelijk gebruik en/of privé bewoning) is bespreekbaar. Voorop staat wel dat een gedeelte van het pand in gebruik blijft voor maatschappelijke doeleinden, zoals huwelijksvoltrekkingen en de jaarlijkse sinterklaasviering. Geïnteresseerden kunnen 25 oktober meer informatie inwinnen bij onze aanwezige medewerkers.

 

Locatie

Huis Aerdt

Meer info »

Lees verder