Verhalen en muziek

Let op: Dit evenement is geweest.
1 augustus 2015

Benieuwd hoe men vroeger in de ijzertijd leefde? Kom het in de zomervakantie ervaren bij de ijzertijdboerderij aan de Vijfsprongweg in Wekerom. Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK) organiseert dan in samenwerking met de gemeente Ede en PRAE diverse ijzertijdactiviteiten. Op zaterdag 25 juli kan deelgenomen worden aan een middag ‘leven als in de ijzertijd’ en op zaterdagavond 1 augustus kan geluisterd worden naar prehistorische verhalen en muziek. Beide activiteiten zijn leuk voor zowel kinderen (vanaf 7 jaar) als volwassenen.Reserveren is noodzakelijk.

Prehistorische verhalen en muziek
Een prehistorische sjamaan neemt de bezoekers mee in de magische wereld van verhalen en muziek uit lang vervlogen tijden. Hij vertelt o.a. hoe wij mensen aan het vuur zijn gekomen, waarom de herten bang zijn voor de wolven en waarom de hazen een spleetje in hun lip hebben. Daarbij maakt hij muziek met trommels, hoorns en andere prehistorische muziekinstrumenten. Tussendoor wordt frisdrank en een koekje geserveerd.

Datum: zaterdag 1 augustus.
Tijd: 19.00 - 20.30 uur.
Deelname: € 7,50 per volwassene, € 5,00 per kind t/m 12 jaar. Donateurs GLK/aanwonenden vijfsprongweg/vrienden van de Celtic Fields betalen€ 5.00 per volwassene en € 2,50 per kind t/m 12 jaar. Neem een kleedje mee op te zitten en eventueel een warme trui. Er kunnen maximaal 25 personen deelnemen, dus wees er snel bij.
Informatie: Inhoudelijke vragen: PRAE, Dorothee Olthof, tel. 06 30404439. Vragen m.b.t. reservering: 026-3552555.

Inschrijven kan op:
http://www.reserveringenglk.nl/?task=view_event&event_id=453

Locatie

Wekeromse Zand

Meer info »

Lees verder