Stuwwalwandeling

Let op: Dit evenement is geweest.
6 september 2015

Heeft u ook zo’n zin om even stevig te bewegen?. Ga dan mee met deze pittige excursie, heuvel op en af. De excursie vertrekt vanaf de bovenkant van de Duno en voert u naar de uiterwaarden aan de voet van de stuwwal, die ca. 40 m lager liggen. Via dichte bossen, afgewisseld door fraaie vergezichten gaat de tocht langs het vroegere gehucht Doorwerth, de Hunenschans, het Dunoplateau en de uiterwaard. De boswachter neemt u mee naar het verborgen verleden en vertelt onderweg over de geschiedenis van het gebied. Reserveren is noodzakelijk.

Tijd: Start om 13.30 uur. Afstand ca 5 km. Duur: ca. 3 uur.
Deelname: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p.. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van GLK pas.
Startlocatie: Oude oprijlaan naar de Duno vanaf de Oude Oosterbeekseweg.
Routebeschrijving: Vanaf Oosterbeek via de Utrechtseweg bij de Koude Herberg op rotonde links (van Borsselenweg), onderaan rechts op de viersprong richting Westerbouwing/Doorwerth of via de Benedendorpsweg na de Westerbouwing links de Oude Oosterbeekseweg in en 50 m na de Middenlaan oprijlaan in. Aldaar voldoende parkeergelegenheid langs de oprijlaan.
Informatie: Pedro van Gogh, tel. 06 - 546 54 049

Inschrijven kan op:
http://www.reserveringenglk.nl/?task=view_event&event_id=445

Locatie

Kasteel Doorwerth

Meer info »

Lees verder