Kinderavondwandeling

Let op: Dit evenement is geweest.
13 augustus 2015

Het is zomervakantie, dus uw kinderen mogen s’ avonds vast wat langer op blijven. Neem ze op donderdagavond 13 augustus mee op een avontuurlijke reis door de geschiedenis van landgoed Bruggelen. Via “In de ban van het ding” (One hill to rule then all), langs de 12 apostelen, van begraven en cremeren, naar het ven in het bos en terug via Huis Bruggelen. Wandelen door een gevarieerd natuurgebied met naald- en loofbomen bij een ondergaande zon. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Reserveren is noodzakelijk.

Tijd: Start om 18:30 uur. Duur ca. 2 uur.
Deelname: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van uw jaarkaart.
Opmerking: Zorg voor stevige schoenen. Deze wandeling is niet geschikt voor buggy’s, peuters en kleuters. Startlocatie: Aan het einde van de Zuster Meyboomlaan in Ugchelen, nabij het Gelre Ziekenhuis en voorbij Verpleeghuis Randerode, vóór de viaduct van de A1. Er is ruime parkeergelegenheid.
Routebeschrijving: openbaar vervoer: stadsbus Syntus lijn 1 tot Gelre Ziekehuis/Molecatenlaan of Syntus lijn 91 van Arnhem CS – Apeldoorn, Gelre Ziekenhuis/Molecatenlaan. Vervolgens Zuster Meyboomlaan 10 – 15 minuten aflopen. Informatie: Fijko Slijm, tel. 06-10355749.

Inschrijven kan op:
http://www.reserveringenglk.nl/?task=view_event&event_id=396

Locatie

Bruggelen

Meer info »

Lees verder