Benefietveiling

Let op: Dit evenement is geweest.
17 mei 2015

Hebt u oude of interessante voorwerpen die u een tweede leven gunt en wilt u de opbrengst ten goede laten komen aan onderhoud en beheer van onze landgoederen en kastelen? Kom dan op 17 mei met deze voorwerpen naar de oranjerie van Rosendael.
Het Arnhemse Veilinghuis Derksen heeft aangeboden een benefietveiling te houden voor het 75-jarig jubileum van de Stichting Vrienden der Geldersche Kasteelen. Tijdens een taxatiedag op 17 mei kunt u stukken die u voor deze benefietveiling wilt aanbieden, laten taxeren. Deskundigen van Het Arnhemse Veilinghuis Derksen en medewerkers van Geldersch Landschap & Kasteelen zijn aanwezig om objecten die u voor de veiling wilt aanbieden te beoordelen.
Ook daarna kunnen nog spullen worden ingebracht. De uiterste inbrengdatum is 8 augustus.

De benefietveiling zal plaatsvinden vanaf 3 september. De opbrengst zal voor 100% ten goede komen aan Geldersch Landschap & Kasteelen en zal worden bestemd voor projecten op Rosendael.

Datum: zondag 17 mei 
Tijd
: doorlopend tussen 11 - 17
Adres: kasteel en park Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal
Informatie: tel. (026) 364 46 45 of rosendael@glk.nl

Locatie

Kasteel Rosendael

Meer info »

Lees verder
x

Gratis magazine Mooi Gelderland

Mooi Gelderland is hét kleurrijke magazine van Geldersch Landschap & Kasteelen. Boordevol informatie over Gelderse natuur en cultuur, achtergrondverhalen en eropuit tips.

Vraag nu een gratis exemplaar aan.
Lees verder »