“Trots” op het kasteel

Let op: Dit evenement is geweest.
23 augustus 2015

Trots is de naam van een nieuwe streekmarkt voor Rozendaal en omstreken. De pure, eerlijke en heerlijke markt vindt u in de rozentuin voor het kasteel. Kramen met liefst homemade vervaardigde producten die origineel, smakelijk, mooi en bereikbaar zijn. Dat geldt eigenlijk ook voor de standhouder zelf die zijn of haar passie voor zijn product over kan brengen op de bezoeker. Producten bestaan uit food en non-food, kleurrijk met fantasie gepresenteerd en betaalbaar.

Combineer uw bezoek aan Trots met de bezichtiging van kasteel en park Rosendael met een hoge korting. Het park, compleet met bijzondere boomsoorten en rozentuin, maar ook met de tuinsieraden als de bedriegertjes, schelpengalerij, theekoepel, vijvers en fonteinen, trekt zelfs bezoekers vanuit het buitenland. Het kasteel zelf is bekend om zijn donjon en zijn volledig ingerichte interieurs.

Het park is op eigen gelegenheid of met een rondleiding te bezichtigen.
Het kasteel is te bezichtigen door deel te nemen aan een (op deze dagen verkorte) rondleiding. Verder beschikt Rosendael over een sfeervolle kasteelwinkel en een oranjerie en theeschenkerij waar u kunt genieten van een diversiteit aan heerlijke lekkernijen.

Tijd: 11.00 – 17.00 uur.
Entree: de streekmarkt bezoekt u gratis. Voor een bezoek aan park en kasteel betaalt u € 5,00 per persoon, kinderen 4 t/m 12 jaar € 3,00. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis. Parkeren gratis.
Locatie: kasteel en park Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal, tel. (026) 364 46 45, e-mail rosendael@glk.nl
Meer informatie: www.trotsmarkt.nl

Iedere 4e zondag van de maand (in september de 3e zondag).

Locatie

Kasteel Rosendael

Meer info »

Lees verder