Watervogels spotten

Let op: Dit evenement is geweest.
15 februari 2015

Watervogels zijn er zeker, maar welke soorten we aantreffen is altijd weer afwachten. Komt u kijken? We wandelen vanaf de parkeerplaats bij de kunstwerken bij Batenburg langs de Liendense Waard. Of we ook de vogelkijkhut kunnen bereiken is afhankelijk van de waterstand van de Maas. Meestal zijn er in deze periode van het jaar veel watervogels die ronddobberen (rusten) op het water van de Waard. Hoeveel brandganzen, kolganzen en smienten kunnen we vanmorgen tellen? Reserveren is niet nodig.

Tijd: start om 10.00 uur. Duur: ongeveer 2 uur.
Deelname: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van GLK-pas.
Startlocatie: parkeerterrein onder aan de Molendijk aan de Oostzijde van Batenburg. Bij het parkeerterrein staan twee  kunstwerken. Vlakbij de ruïne van Batenburg. Het parkeerterrein is buitendijks, aan de rivier dus.
Informatie: Jan Taat, tel. 06-83086024 of Anton van der Velde, 06-16651048

Locatie

Batenburg

Meer info »

Lees verder
x

Gratis magazine Mooi Gelderland

Mooi Gelderland is hét kleurrijke magazine van Geldersch Landschap & Kasteelen. Boordevol informatie over Gelderse natuur en cultuur, achtergrondverhalen en eropuit tips.

Vraag nu een gratis exemplaar aan.
Lees verder »