AFGELAST - Workshop

Let op: Dit evenement is geweest.
14 juni 2019

Heb je een vriendinnendag, een familiedag of een teambuildings uitje van je bedrijf? Dan is het natuurlijk super gezellig om met zijn allen een workshop te volgen bij CLARI. In een prachtige omgeving bij ‘Kasteel Rosendael’  geeft Clari haar workshops.

De workshop start om 13.00 uur met een rondleiding door kasteel Rosendael. Aansluitend wordt je naar de Noordvleugel gebracht waar de workshop zal plaatsvinden. Je kunt ervoor kiezen om voorafgaand aan de kasteelrondleiding ook het park te bezoeken. Het park is geopend vanaf 11.00 uur.

Tijdens dit gezellige en inspirerende uitje, vertelt Clari je alles over de 12 kleurtypes gebaseerd op de 4 seizoenen en het gebruik van kleur en style. Het maken van een mood board tijdens deze workshop geeft altijd veel gesprekstof inspiratie en bovenal veel gezelligheid. Gedurende de workshop wordt voor koffie, thee, sapjes en een hapje gezorgd.

Clari heeft veel ervaring op het gebied van kleur en style adviezen. Daarnaast heeft zij haar kennis up to date gehouden door regelmatig trainingen te volgen. De mood boards kunnen natuurlijk na afloop worden meegenomen en als afsluiting krijgt iedereen een leuke attentie mee in een goodiebag. Iedere deelnemer ontvangt een bijpassende kleurkaart.

 

Datum en tijd: Zondag 14 juni 2020, aanvang 13.00 uur met rondleiding kasteel.

Duur: Rondleiding kasteel 1 uur en workshop 2,5 uur

Deelnamekosten, inclusief park- en kasteelbezoek: € 53,50 per persoon

Deelname: maximaal 8 personen (doorgang bij minimaal 6 personen)

Adres: Kasteel en Park Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal.

Informatie: rosendael@glk.nl.

Reserveren noodzakelijk

 

Locatie

Kasteel Rosendael

Meer info