Winterwandeling

14 december 2021

Een middagwandeling door de Heerlijkheid Beek.
In het bos van de Heerlijkheid Beek is het klimmen en dalen om boven op de stuwwal te komen. Het Kastanjedal heeft groot onderhoud gehad. De boswachter laat het zien.
Als je boven bent is de beloning een prachtig uitzicht op de Ooypolder met de kerktoren van Persinge op de voorgrond. Onderweg wordt uitleg gegeven over de historie en de geologie van het gebied. De boswachter maakt dit heel concreet met het reliëf en de zichtbare grondsoorten.

Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Tijd: start om 13:00 uur. Duur: ca. 2 uur.
  • Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas.
  • Startlocatie: bij het beeld van het Wasvrouwtje, tegenover het voormalige gemeentehuis aan de Rijksstraatweg 139, Beek-Ubbergen.
  • Informatie: Fieke Vos, tel. 06-42800802.
  • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande button 'beschikbaarheid tonen'. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Beschikbaarheid tonen

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

Locatie

Heerlijkheid Beek

Meer info