Wijchense Kastelendagen

Let op: Dit evenement is geweest.
15 oktober 2019 - 17 oktober 2019

Op 15 t/m 17 oktober organiseren Museum kasteel Wijchen en kasteel Hernen ook dit jaar weer de Wijchense Kastelendagen, waarbij dit jaar de hulp van de kinderen wordt ingeroepen om te spioneren op de kastelen van Hernen en Wijchen.

Emilia van Nassau wil vanuit haar kasteel in Wijchen graag weten hoe het kasteel er in Hernen voorstaat, terwijl Reyner van Wijhe zich zorgen maakt of zijn kasteel niet veel minder sterk is dan dat van zijn Wijchense buurvrouw. Tijdens de Wijchense kastelendagen worden er daarom spionnen gezocht om de kasteelbewoners te helpen. Ben jij die goede spion??? Je kan het bewijzen tijdens de Wijchense Kastelendagen.
Natuurlijk kun je ook beide kastelen bezoeken en verkennen, hoe spannend is dat!

Naar keuze kan gestart worden in kasteel Wijchen of kasteel Hernen. Je kan ook de ene dag het ene en de andere dag het andere kasteel bezoeken. Mocht je nu geen tijd hebben om beide kastelen te bezoeken, dan is het bezoek aan één van de kastelen ook de moeite waard. Op beide locaties zijn verschillende opdrachten, dus genoeg te doen en te beleven.
 

Data en Tijd: Dinsdag 15 (alleen Hernen), woensdag 16 (Hernen en Wijchen),  donderdag 17(Hernen en Wijchen) oktober van 13.00-17.00 uur 

Deelname:  1 kaartje voor beide locaties: Volwassenen € 7,00 p.p. Kinderen € 5,00 incl. Museumkaart op vertoon van pas gratis deelname.

Adres: Kasteel Hernen, Dorpsstraat 40, 6616 AH Hernen en Museum Kasteel Wijchen, Kasteellaan 9, 6602 DA Wijchen

Meer informatie: www.glk.nl/hernen of kasteelhernen@glk.nl.

Locatie

Kasteel Hernen

Meer info