Vrolijke Vogelhuisjes

29 november 2020 - 31 mei 2021

Helaas sluiten wij onze poort i.v.m de meest recente Corona-maatregelen in ieder geval 19 januari, hierna bent u weer van harte welkom.

Deze winter exposeren houtkunstenaar Ger Pekel en kunstschilder Geert Lemmers in kasteel Hernen van december t/m maart 2021.

De in Hernen woonachtig Ger was al eerder rondom het kasteel te zien met zijn “quarantaine café” in de gracht. Deze winter toont hij vooral zijn vogelhuisjes vol humor. Ketels, helmen koffiemolens, telefoons en meer spullen en attributen uit het verleden vormen de basis voor het “nieuw Hernens realistisch vogelhuisisme’.
Ook zullen er nog enkele houten sculpturen van Ger te zien zijn.

Geert Lemmers is bekend om zijn PhotoArt maar in Hernen toont hij enkele van zijn recente abstracte schilderwerken. Met zijn werk wil hij in ieder geval altijd, dat zijn abstracties een verhaal vertellen en vooral ook een (goed) gevoel oproepen. Bij hem zelf, maar hij wil ook dat de beschouwers er hun eigen fantasie in kwijt kunnen. 

Deze bijzondere expositie is uitsluitend te bezoeken i.c.m. een bezoek aan kasteel Hernen. Het kasteel is tijdens de wintermaanden uitsluitend op zondag geopend en op extra dagen tijdens de schoolvakanties.

Reserveren verplicht. 

Koop/Reserveer hier uw kaartjes.

Data en tijden: elke zondag van 12.00-16.00 uur van 1 december 2020 t/m 31 maart 2021 

Entree: uitsluitend te bezoeken i.c.m. een geldig entree bewijs voor kasteel Hernen. Reserveren verplicht kinderen 4 t/m 18 jaar € 5,00 en volwassenen € 9,50 (per 1 januari 2021 € 10) Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen/Museumkaart gratis 

Adres: Kasteel Hernen, Dorpsstraat 40, 6616 AH Hernen. 

Info:  hernen@glk.nl

 

Locatie

Kasteel Hernen

Meer info