Vrijwilligersmarkt

Let op: Dit evenement is geweest.
8 maart 2020

Benieuwd of vrijwilligerswerk bij kasteel Ammersoyen iets voor je is? Kom dan een kijkje nemen bij de vrijwilligersmarkt en kom meer te weten over het kasteel en de verschillende vrijwilligersfuncties.

Kasteel Ammersoyen is één van de zeven opengestelde kastelen van stichting Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK). Het kasteel is van april t/m oktober zes dagen per week te bezoeken en van november t/m maart op zondagen en voor groepen op afspraak. Het hele jaar door zijn er evenementen voor jong en oud te beleven.

Vrijwilligersteam

Ten behoeve van de openstelling van het kasteel is behoefte aan uitbreiding van het bestaande vrijwilligersteam. Gezocht worden onder meer vrijwilligers voor de kaart- en winkelverkoop, rondleidingen, educatie, begeleiding van huwelijken, evenementen, housekeeping van de collectie en klein tuinonderhoud.

Programma

Geïnteresseerden zijn tussen 13.00 en 16.00 uur welkom op de vrijwilligersmarkt. Om 13.00, 14.00 en 15.00 uur vertrekt er een verkorte rondleiding door het kasteel. De rondleider laat je kennismaken met het kasteel en zal het vrijwilligerswerk toelichten.

Voor vragen en meer informatie kun je na afloop terecht bij de vrijwilligerscoördinator die je meer vertelt over de inhoud van het vrijwilligerswerk.

Opleiding

Nieuwe kasteelvrijwilligers krijgen een opleiding en begeleiding om in het nieuwe seizoen van start te kunnen gaan. De nieuwe opleidingen starten medio maart.

Alle vrijwilligersvacatures van kasteel Ammersoyen op een rij

Datum: zondag 8 maart 2020. Ook op zondag 30 augustus is er een vrijwilligersmarkt.

Tijd: 13.00 tot 16.00 uur

Entree: vooraf aanmelden is niet nodig. Entree: gratis

Adres: Kasteellaan 1, 5324 JR Ammerzoden

Informatie: vrijwilligersammersoyen@glk.nl of 073- 5 94 95 82

Locatie

Kasteel Ammersoyen

Meer info