Volle maanwandeling

Let op: Dit evenement is geweest.
31 januari 2018

Normaal is de Lochemse Berg na zonsondergang niet toegankelijk, maar op woensdag 31 januari wordt een uitzondering gemaakt. Het is dan volle maan. De boswachter neemt u dan in het donker mee over de berg. Te zien zijn dan de sterren en de gloed van de verlichting van nabij gelegen dorpen en campings. Te horen zijn allerlei omgevingsgeluiden. Geritsel in de bladeren, wegspringende konijnen en misschien roepende bosuilen. Juist door die geluiden zult u merken dat een wandeling die u overdag al vaker hebt gemaakt gedurende de nacht opeens geheel nieuw en anders kan zijn. Probeer het maar eens en loop mee met de boswachters. Tijdens stiltemomenten luisteren we naar de nachtelijke geluiden. Reserveren is noodzakelijk.

Tijd: start om 19.30 uur. Duur: 1,5 à 2 uur.
Deelname: € 7,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen € 2,50 op vertoon van een geldige donateurspas. Niet geschikt voor kinderen < 12 jaar. Ook honden kunnen niet mee.
Opmerking: stevig schoeisel is noodzakelijk. Bij harde regen, storm, mist of extreme gladheid gaat de wandeling niet door. 
Startlocatie: de parkeerplaats bij Eethuis "De Kale Berg", Lochemseweg 22, 7244 AB Barchem. 
Informatie: Wim de Vries, tel. 06-17320363 of Joke Hoitink, tel. 06-54668064.
Betaling: via Ideal, door te klikken op onderstaande reserveerbutton.

Met korting meewandelen? Word dan nu donateur.

Reserveer hier uw kaartje

 

Locatie

Lochemse Berg

Meer info