Vogelzangwandeling

Let op: Dit evenement is geweest.
14 mei 2022

Het is lente. In deze periode gonst het van het leven in de natuur. Vooral de vogels laten nu van zich horen. Met elkaar gaan jullie hiervan genieten tijdens een wandeling over park Rosendael. De boswachter laat je luisteren naar de zang van allerlei vogels. Ook worden tips gegeven, zodat je beter kunt onthouden welk geluid bij welke vogel hoort. Verder wordt ook aan andere interessante lentewaarnemingen aandacht geschonken. Vooraf online reserveren is noodzakelijk. 

  • Tijd: start om 10.00 uur. Duur: 2 à 2,5 uur. 
  • Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas. 
  • Tip van de boswachter: neem een verrekijker mee om de vaak schuwe vogels van dichterbij te kunnen bekijken. 
  • Startlocatie: ingang/receptie kasteel Rosendael. Parkeren op de parkeerplaats van kasteel Rosendael tegenover de ingang, Beekhuizenseweg.
  • Informatie: Hans Keppel, tel. 06-15363228 of Jaap Uijthof, tel. 06-44043707.
  • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande button ‘Beschikbaarheid tonen’. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes. 
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Beschikbaarheid tonen

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

Locatie

Kasteel Rosendael

Meer info