Kijken met je oren

Let op: Dit evenement is geweest.
27 augustus 2021

Als dit u vreemd in de oren klinkt, dan is vliegen met je handen of slapen aan je voeten u zeker ook onbekend. De boswachters nemen u mee op een wandeling waarbij ze aandacht schenken aan vleermuizen. Ook laten ze de geluiden horen waarmee vleermuizen zich oriënteren en hun prooi vangen. Boeiende verhalen over deze kleine diertjes die zich schijnbaar stil in het donkere bos verplaatsen. In het laatste weekend van augustus wordt jaarlijks de Nacht van de Vleermuis georganiseerd. In vele landen in Europa wordt dit weekend aandacht besteed aan vleermuizen. Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Tijd: 20.15 uur. Duur: ca. 2 uur (afhankelijk van de duisternis)
  • Deelname: 8,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 5,00 euro p.p., donateurs 3,00 euro p.p. op vertoon van een geldige GLK donateurspas.
  • Opmerking: bij regen en/of harde wind wordt de wandeling verplaatst. Kinderen vanaf 8 jaar welkom.
  • Startlocatie: Parkeerplaats (rechts) van Cafe Restaurant de Korenmolen, Kanaalweg 3, 6961LW Eerbeek
  • Informatie: Herman Heskamp 06-16862394 of Chris Holtslag tel. 06-47368561.
  • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande reserveerbutton. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Reserveren

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

Locatie

Huis te Eerbeek

Meer info