Versier je Zwaard!

Let op: Dit evenement is geweest.
15 augustus 2020

Versier en beschilder je eigen zwaard! Ridders opgelet, kom je op deze zaterdag het kasteel bezoeken en dan kan je je eigen zwaard versieren. Beschilder en versier het en maak het echt jouw zwaard! Natuurlijk mag je je zwaard ook mee naar huis nemen.

Uiteraard ga je eerst het kasteel met de "pratende lamp" verkennen en kan je het spannende verhaal over het geheim van de verdwenen toren ontdekken, daarna heb je alle tijd om je eigen zwaard te versieren.

Koop hier je kaartjes (i.v.m. tijdsloten en max. aantal deelnemers dienen ouders/begeleiders ook via deze link voor deze activiteit te reserveren)
NB. kinderen nemen altijd deel aan de activiteit o.l.v. volwassenen)

Entree + Activiteit: kinderen 4 t/m 18 jaar € 8,00 (kasteel +zwaard versieren) en volwassenen € 9,50
Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen:Kinderen € 3,00 Volwassenen: Gratis
Museumkaart-houders op vertoon van jaarkaart: Kinderen € 3,00 Volwassenen: Gratis

Datum + Tijd: zaterdag 15 augustus diverse tijden, zie kaartverkoop

Adres: Kasteel Hernen, Dorpsstraat 40, 6616 AH Hernen.

Meer informatie: kasteelhernen@glk.nl.

Van 25 juli t/m 30 augustus zijn er weer de Kids-Zomerweken op kasteel Hernen en is er elke dag die we open zijn iets extra's te doen voor de kinderen. Als je op deze dagen de gewone toegangsprijs betaalt (€ 5,00) mag je met de "pratende lamp" op avontuur door het kasteel, ontdek je het spannende verhaal over het geheim van de verdwenen toren en kan je gratis of tegen een kleine meerprijs meedoen met een superleuke activiteit.

 

 

Locatie

Kasteel Hernen

Meer info