Uitwaaien op de zandhegge

Let op: Dit evenement is geweest.
17 september 2021

De Zandhegge is een bosgebied met mooie lanen en een imposante stuifwal. Is hier de herfst al gearriveerd? Waarom vallen de bladeren van de bomen? En hoe ontstaan al die mooie bladkleuren? Veel vragen waar onze boswachters een antwoord op weten. Ze nemen u mee naar de mooie plekjes in het gebied rond de zandhegge. Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Tijd: start om 14.00 uur. Duur: 2 uur
  • Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas.
  • Startlocatie: bij de witte slagboom van Geldersch Landschap & Kasteelen, in de bocht van de Greutelseweg naast het Kroondomein.
  • Routebeschrijving: neem de Zwolseweg (provinciale weg Apeldoorn – Vaassen), bij café De Hamer schuin linksaf de Wieselseweg inrijden en bij ANWB-paddenstoel nr. 20018/001 rechtsaf de Greutelseweg op. Daarna doorrijden tot de witte Geldersch Landschap slagboom in de bocht.
  • Informatie: Henry Kats, tel. 06-53435237.
  • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande reserveerbutton. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Reserveren

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

Locatie

Zandhegge

Meer info