Tuinmarkt Hernen

Let op: Dit evenement is geweest.
11 september 2021

Dit jaar vindt de herfst-editie van de tuinmarkt kasteel Hernen plaats op zaterdag 11 september van 10.00-17.00 uur. Zij het in een wat afgeslankte vorm – kwekers van zomerbloeiers kunnen weinig bieden in september – denken wij toch een intieme, boeiende specialiteitenmarkt voor publiek open te kunnen stellen. Een 25-tal deelnemers uit België en Nederland komen met hun eigen, vaak zeldzame collecties planten en struiken en aan de tuin gerelateerde artikelen.

Traditioneel is er jaarlijks op de eerste zaterdag in juni rond het historische kasteel van Hernen een sfeervolle tuinmarkt voor de echte tuinliefhebber. Dit jaar i.v.m. de geldende Covid-19 maatregelen bleek dit niet haalbaar. 

Spijs en drank met liefde bereid
Op de binnenplaats van het kasteel kunnen bezoekers zich van koffie, thee, taart en broodjes voorzien.

Tuinen en Kasteel
Niet alleen de markt zelf is de moeite waard, maar ook de voor de gelegenheid opengestelde tuin en een gedeelte van het middeleeuwse kasteel.

KOOP HIER UW TICKETS

Datum: zaterdag 11 september

Tijd
: 10.00 uur - 17.00 uur. 

Entree: € 2,50 voor volwassenen en kinderen 6 t/m 12 jaar € 1,50. Koop u kaartjes online, heeft u bv een kaartje voor 11.00 uur dan kunt u tussen 11.00 en 12.00 naar binnen. 

Adres
: Kasteel Hernen, Dorpsstraat 40, 6616 AH Hernen.

Meer informatie
: www.tuinmarkthernen.nl of  kasteelhernen@glk.nl.

 

Locatie

Kasteel Hernen

Meer info