AFGELAST - Tuinmarkt

Let op: Dit evenement is geweest.
6 juni 2020

Het zal u waarschijnlijk niet verbazen: de tuinmarkt 2020 die we lange tijd - en eigenlijk tegen beter weten in - hoopten door te kunnen laten gaan, moet afgelast worden. Het spijt ons heel erg.

Langzamerhand wordt duidelijk dat de maatregelen die op dit moment ons leven bepalen op den duur slechts beperkt versoepeld zullen worden, stap voor stap en pas de laatste stap zal 'grootschalige' evenementen betreffen. Nu is onze markt wel niet zo grootschalig, maar beperkt in ruimte en tijd waardoor de noodzakelijke sociale afstand van 1,5 meter op geen enkele manier gegarandeerd kan worden.

We hopen dat u begrip hebt voor ons besluit en ook hopen we u wel te kunnen begroeten op onze volgende markt op 5 juni 2021.

Met een hartelijke groet,
Werkgroep Tuinmarkt Kasteel Hernen,

Het terrein rond het historische kasteel Hernen is ook dit jaar weer het decor voor een sfeervolle tuinmarkt voor de echte tuinliefhebber. Deze intieme markt onderscheidt zich als een echte specialiteitenmarkt. Meer dan 40 gedreven kwekers en plantenverzamelaars komen met hun eigen, vaak zeldzame collecties vaste en eenjarige planten, struiken en bomen. Unieke kwekers komen bijeen op deze tuinmarkt. Graag beantwoorden zij vragen of geven zij advies.

Naast kwekers zijn er een klein aantal deelnemers met kunstzinnige en/of ambachtelijke tuinproducten. De Keramiektuin aan de Dorpsstraat, de Kasteeltuin en het kasteel zijn tijdens de markt opengesteld.


Datum: zaterdag 6 juni 2020

Tijd
: 10.00 uur - 17.00 uur.

Deelname
: € 4,00 voor volwassenen en kinderen 6 t/m 12 jaar € 2,00 (inclusief bezichtiging kasteel).

Adres
: Kasteel Hernen, Dorpsstraat 40, 6616 AH Hernen.

Meer informatie
: www.tuinmarkthernen.nl of  kasteelhernen@glk.nl.

 

Locatie

Kasteel Hernen

Meer info