Trouwbeleving

4 oktober 2020

Op zondag 4 oktober is het Trouwbeleving event bij Kasteel Rosendael met hierbij de leukste bedrijven uit de regio Gelderland. Doe inspiratie op tijdens de ceremonie, proef van de heerlijke bruidstaart, krijg een rondleiding door de locatie en maak kennis met de leukste bedrijven uit de regio. Tijdens deze trouwbeurs is er van alles te beleven voor aanstaande bruidsparen. Ben jij verloofd en heb je inspiratie nodig? Dan is een bezoekje aan dit event zeker de moeite waard.

Landgoed Rosendael ligt in Rozendaal, vlakbij Arnhem in Gelderland. Het bestaat uit een imposant en historisch ingericht kasteel in een park met veel bezienswaardigheden. Het kasteel en de oranjerie kunnen worden gebruikt als trouwlocatie. De perfecte trouwlocatie waar jullie in een romantische setting elkaar het ja-woord kunnen geven. Maar het biedt meer mogelijkheden zoals een fotoshoot in het park, een champagnetoast op het terras met uitzicht op de rozentuin en om jullie gasten bezig te houden een rondleiding door het museum van het kasteel. Benieuwd welke mogelijkheden het kasteel jullie kan bieden? Bezoek dan zondag 4 oktober de trouwbeurs van Trouwbeleving in Kasteel Rosendael bij Arnhem en laat je rondleiden door het Kasteel. 

Natuurlijk is dat nog niet alles want in de ceremoniezaal kun je op deze dag twee keer een real-life ceremonie ervaren. Benieuwd welke bedrijven er allemaal belangrijk zijn of willen jullie eens ervaren hoe een ceremonie eraan toegaat? Sluit dan om 12.30 of 15.00 uur aan bij een van deze ceremonies die begeleidt zal worden door een zelfstandig trouwambtenaar en live muziek.

Na de ceremonie zal het bruidspaar de taart aansnijden en natuurlijk kunnen jullie hier een stukje van proeven. Daarnaast kunnen jullie opzoek naar de droomjurk, gave fotograaf of kennis maken met dj’s die jullie avond compleet kunnen maken. Zijn jullie dus nog opzoek naar een locatie of bedrijven die jullie trouwdag een droomdag gaan maken? Bezoek dan zondag 4 oktober het Trouwbeleving event bij Kasteel Rosendael in Gelderland. 

Tijden real life trouwceremonie: 12.30 u en 15.00 u. Duur circa 20 min.

Wij hebben voor de eerste 100 bruidsparen die zich aanmelden een leuke goodiebag vol magazines, inspiratie, goodies en actiecodes beschikbaar! Wil jij verzekerd zijn van deze toffe goodiebag? Meld je aan via de website: www.trouwbeleving.nl

Datum en tijd: zondag 4 oktober van 11:00 tot 16:00 uur.
Adres: Kasteel en Park Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal.
Informatie: www.trouwbeleving.nl

(foto credits: Serge Smulders fotografie)

Locatie

Kasteel Rosendael

Meer info