Streekmarkt

Let op: Dit evenement is geweest.
27 oktober 2019

Trots is de naam van de gezelligste markt voor Rozendaal en omstreken. Kramen met eerlijke en het liefst homemade vervaardigde producten die origineel, smakelijk, mooi en bereikbaar zijn. Dat geldt eigenlijk ook voor de standhouder zelf die zijn of haar passie voor zijn product over kan brengen op de bezoeker. Producten bestaan uit food en non-food, kleurrijk met fantasie gepresenteerd en betaalbaar. Trots is geopend van 11.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis en u kunt uw auto of fiets tevens gratis parkeren!  Voor meer informatie www.trotsmarkt.nl of mail naar info@trotsmarkt.nl.

Tijdens de Trotsmarkt zal de JNM - Jongeren in de natuur - drie excursies verzorgen op het landgoed van kasteel Rosendael om dit gebied samen te ontdekken. Zij gaan samen met jou op zoek naar de bijzondere vogels, insecten, plantjes en andere organismen die hier leven, en nemen je mee om meer over de natuur te leren. Zo kan je ook gelijk de sfeer van de JNM kampen proeven en kijken of de JNM iets voor jou is. Daarnaast hebben zij een kraam op de markt waar je met al je vragen terecht kan. Ook kan je als voorproefje waterbeestjes uit het water vangen en samen determineren, er zijn veldgidsjes van de jeugdbondsuitgeverij en hier is ook de bingo te vinden waarmee je een gratis weekendkampje kan winnen!

De JNM is een vereniging voor en door jongeren van 11 t/m 25 jaar. Het doel is om jongeren enthousiasme voor en kennis van de natuur bij te brengen. Het organiseren van de activiteiten en het besturen van de vereniging wordt volledig gedaan door de leden zelf.D e JNM draait om kampen en excursies want de leukste manier om aan natuurstudie te doen is om gewoon naar buiten te gaan! Samen de natuur in, leren en ontdekken, wandelen, fotograferen, samen koken en eten, spelletjes doen, vrienden maken en nog veel meer.

Opgeven voor de excursies kan bij de kraam op de Trotsmarkt en daar is ook het verzamelpunt. De excursies vertrekken om 12.00, 14.00 en 16.00 uur.

Datum en tijd: zondag 27 oktober tussen 11.00 – 17.00 uur.
Entree: “Trots” bezoekt u gratis! Bezoek park en kasteel: € 5,00 voor volwassenen en kinderen 4 t/m 18 jaar. Donateurs GLK en museumkaarthouders gratis.
Adres: Kasteel en Park Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal.
Informatie: rosendael@glk.nl.

Locatie

Kasteel Rosendael

Meer info