Sprookjesballet

Let op: Dit evenement is geweest.
13 oktober 2019

Het Arnhemse LethDansant danst een klassiek ballet van het sprookje de Kikkerkoning. De waterlelies dansen elke dag samen met de heks van de wilg. Maar op een dag komen de koning en zijn paard zo wild tikkertje spelen bij de vijver, dat zij de lelies kapot maken. De heks is boos en daarom verandert zij de koning in een kikker.

De koning moet voor altijd in de vijver wonen om te leren goed te zijn voor de lelies en al het andere dat er groeit en bloeit. De vloek zal opgeheven worden wanneer iemand hem een kus geeft. Maar de kikkerkoning schaamt zich en laat zich liever aan niemand zien. Totdat er op een dag een gouden bal de vijver in komt rollen. De bal is van een vrolijke en wilde prinses. De waterlelies willen de bal niet aan haar terug geven. Zou de kikkerkoning zichzelf aan deze mooie prinses durven te laten zien om haar te helpen?

Kom met de hele familie genieten van deze spannende én grappige balletvoorstelling van LethDansant speciaal voor kinderen van 4 t/m 8 jaar gedanst op de muziek van Aram Kachaturian. Daarnaast is er voor kinderen de mogelijkheid om een dansworkshop te volgen om 12.45 uur in de Gewelvenkelder van het kasteel.

Tijd: 11.00 uur. Duur voorstelling: 50 minuten.

Entree sprookjesballet: € 12,50 per persoon. Er is plaats voor 60 personen.
Entree sprookjesballet met kasteel: € 17,50 per persoon.

Zijn jullie donateur van Geldersch Landschap & Kasteelen of hebben jullie een museumkaart?
Dan kun je aansluitend het kasteel tussen 12.00 - 17.00 uur op vertoon van een geldige pas gratis bezoeken.

Deelname dansworkshop: Helaas hebben we de dansworkshop omwille van privé omstandigheiden moeten annuleren. Reserveren is niet meer mogelijk. 

Locatie: Kasteel Cannenburch, M. van Rossumplein 4, 8171 EB Vaassen.

Informatie: Kasteel Cannenburch is van april t/m oktober bereikbaar via 0578 - 57 12 92. Jaarrond kunt u uw vraag per email stellen via: cannenburch@glk.nl.

Reserveren: is alleen mogelijk via deze link: Tickets Sprookjesballet 

Locatie

Kasteel Cannenburch

Meer info