Snertwandeling uiterwaard

28 december 2021

Nog even en dan is 2022 een feit. Wilt u het jaar gezond afsluiten? Ga dan mee met deze snertwandeling. Terwijl de agenda in december bij veel mensen vol is, verkeert de natuur voor een belangrijk deel in winterrust. Maar dat wil niet zeggen dat er niets te beleven valt.

De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen lopen nemen u mee door de uitgestrekte uiterwaarden van de Waal. De dagen zijn kort en aan het eind van de middag is de kans groot dat de reeën uit hun schuilplaats komen.

In december kan het gebied wel nat zijn, goede schoenen of laarzen zijn dus noodzakelijk. Bij hoog water is de uiterwaard niet toegankelijk, dan blijven we in het parkbos waar ook veel te zien is. De wandeling wordt afgesloten met een lekkere kop erwtensoep in de uitspanning van het Stroomhuis Neerijnen.
Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Tijd: start om 13:00 uur. Duur: ca. 2,5 uur.
  • Deelname: 15,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 7,50 euro p.p., donateurs GLK 10,00 euro p.p. op vertoon van een geldige donateurspas. De prijs is incl. een kop soep en een kop koffie. 
  • Startlocatie: parkeerterrein Stroomhuis Neerijnen, van Pallandtweg 1, Neerijnen.
  • Informatie: Bert Vos, tel. 06-19717255.
  • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande reserveerbutton. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Reserveren

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

Locatie

Landgoed Waardenburg en Neerijnen

Meer info