Snertwandeling uiterwaard

Let op: Dit evenement is geweest.
28 december 2021

Afgelast vanwege corona-maatregelen: in verband met de huidige lockdown zijn de excursies vanaf zondag 19 december tot en met in ieder geval vrijdag 14 januari 2022 afgelast. Hebt u tickets voor een excursie in deze periode dan ontvangt u per e-mail bericht.

Natuurlijk betekent dit niet dat u er zelf niet op uit kunt gaan. Kies een gebied dicht bij huis en volg de richtlijnen van het RIVM. Ook kunt u met een informatieve wandelroute zelf op stap gaan. Blijf gezond en we hopen u binnenkort weer te kunnen verwelkomen bij onze excursies.

Nog even en dan is 2022 een feit. Wilt u het jaar gezond afsluiten? Ga dan mee met deze snertwandeling. Terwijl de agenda in december bij veel mensen vol is, verkeert de natuur voor een belangrijk deel in winterrust. Maar dat wil niet zeggen dat er niets te beleven valt.

De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen nemen de deelnemers tijdens deze excursie mee door de uitgestrekte uiterwaarden van de Waal. De dagen zijn kort en aan het eind van de middag is de kans groot dat de reeën uit hun schuilplaats komen.

In december kan het gebied wel nat zijn dus goede wandelschoenen of laarzen zijn noodzakelijk. Bij hoog water is de uiterwaard niet toegankelijk, dan blijven we in het parkbos waar ook veel te zien is. De wandeling wordt afgesloten met een lekkere kop erwtensoep in de uitspanning van het Stroomhuis Neerijnen.

Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Tijd: start om 13:00 uur. Duur: ca. 2,5 uur.
  • Deelname: 15,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 7,50 euro p.p., donateurs GLK 10,00 euro p.p. op vertoon van een geldige donateurspas. De prijs is incl. een kop soep en een kop koffie. 
  • Startlocatie: parkeerterrein Stroomhuis Neerijnen, van Pallandtweg 1, Neerijnen.
  • Informatie: Bert Vos, tel. 06-19717255.
  • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande reserveerbutton. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Afgelast

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

Locatie

Landgoed Waardenburg en Neerijnen

Meer info