Sinterklaasweekend

Let op: Dit evenement is geweest.
24 november 2018 - 25 november 2018

UITVERKOCHT! Wij zijn er trots op dat Sinterklaas ook dit jaar weer op kasteel Cannenburch komt logeren. Op zaterdag 17 november komt Sinterklaas met zijn pieten, koffers en cadeaus aan bij het kasteel. In het weekend van 24 en 25 november zijn de pieten druk bezig in het kasteel en kunnen jong en oud een bezoek brengen aan Sinterklaas. In en om het kasteel staan er dit weekend speciale opdrachten van Sinterklaas klaar waarmee je je eigen pietendiploma kunt verdienen!

Reserveer de kaartjes via de website van kasteel Cannenburch, maak een mooie tekening voor Sinterklaas en schrijf daarop je naam en hobby's en dan zien we jullie graag tijdens het Sinterklaasweekend op Kasteel Cannenburch.

Tijd: 12.00-17.00 uur. Ieder kwartier vertrekt er een groep door het kasteel van maximaal 25 personen per groep. De laatste groep vertrekt om 16.15 uur.

Deelname: € 4,00 per persoon.

Locatie: kasteel Cannenburch, M. van Rossumplein 4, 8171 EB Vaassen.

Informatie: kasteel Cannenburch is in de maand november beperkt telefonisch bereikbaar. U kunt uw vraag het beste stellen per email via: cannenburch@glk.nl

Reserveren: is noodzakelijk en kan alleen via onderstaande link:

Link tickets 24 november: Tickets zaterdag 24 november (uitverkocht)

Link tickets 25 november: Tickets zondag 25 november (uitverkocht)

 

 

Locatie

Kasteel Cannenburch

Meer info