Sinterklaasweekend

Let op: Dit evenement is geweest.
22 november 2019 - 24 november 2019

Wat zijn we als Geldersch Landschap & Kasteelen trots dat Sinterklaas op kasteel Cannenburch komt logeren. Op zaterdag 16 november komt de goedheiligman met zijn koffer aan bij het kasteel en in het weekend van 22 t/m 24 november kunnen jong en oud de Sint een handje geven.

Wij vragen alle kinderen om een tekening te maken voor Sinterklaas met daarop jouw naam. Als je reserveert mogen de kinderen zelf de tekening ophangen en als dank voor het helpen versieren van het kasteel ontvangt ieder kind van Sinterklaas een brief. Nadat jullie de Sint begroet hebben in het kasteel is er nog alle tijd om met de pieten te feesten en te spelen.

Reserveer jullie tickets via onderstaande link en vier het Sinterklaasfeest op kasteel Cannenburch in Vaassen!

Tijd: 13.00 - 17.00 uur. Ieder kwartier vertrekt er een groep van maximaal 25 personen. Wij verwachten jullie 10 minuten voor aanvang in de Gewelvenkelder van het kasteel. Hier kunnen jullie de e-tickets laten zien of inleveren.  

Deelname: € 5,00 per persoon vanaf 1 jaar. Helaas kunnen kinderwagens niet mee in het kasteel.  

Locatie: kasteel Cannenburch, M. van Rossumplein 4, 8171 EB Vaassen.

Informatie: kasteel Cannenburch is in de maand november beperkt telefonisch bereikbaar. U kunt uw vraag het beste stellen per email via: cannenburch@glk.nl.

Reserveren: is noodzakelijk en kan via onderstaande links:

Tickets Sinterklaasweekend zondag 24 november 2019

Locatie

Kasteel Cannenburch

Meer info