September 1944 wandeling

5 juli 2020 - 2 augustus 2020

Helaas zijn voorlopig evenementen, workshops, rondleidingen, concerten, theatervoorstellingen en andere groepsactiviteiten nog niet toegestaan. We hopen snel weer enkele (kleinschalige) publieksactiviteiten te kunnen organiseren. Wanneer dat op een veilige en verantwoorde manier kan, lees je meer in deze agenda.

Tijdens de slag om Arnhem en daarna is rond Kasteel Doorwerth en in haar omgeving ook zwaar gevochten. Vorig jaar is er speciaal voor de herdenking van 75 jaar Market Garden is er door Geldersch Landschap & Kasteelen een rondleiding samengesteld bij en rondom het kasteel. Een kasteelgids loopt met de geïnteresseerden langs opmerkelijke plekken uit de strijd en vertelt het verhaal aan de hand van foto’s en ooggetuigenverslagen.

Prijs inclusief kasteelbezoek: € 14,50 voor volwassenen, € 8,00 voor kinderen van 4 t/m 18 jaar en
€ 3,00 voor donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen op vertoon van een geldige donateurspas en Museumkaarthouders op vertoon van hun kaart.

Datum : zondag 5 juli 2020

Tijd: 14:00 uur

Duur: de rondleiding duurt ongeveer 1,5 uur en eindigt in de keuken van het kasteel, daarna kan men op eigen gelegenheid het kasteel bezoeken.

Reserveren voor deze activiteit is noodzakelijk en uitsluitend online mogelijk in de voorverkoop:

Zodra deze activiteit plaats kan vinden zijn hier tickets te koop.

Deze rondleiding vindt iedere eerste zondag van de maand plaats van zondag 1 maart t/m zondag 4 oktober.

Locatie

Kasteel Doorwerth

Meer info