AFGELAST Senioren Eerbeek

Let op: Dit evenement is geweest.
23 oktober 2020

Update coronavirus: In verband met de nieuwe maatregelen zijn de excursies van GLK voorlopig afgelast. Natuurlijk betekent dit niet dat je er zelf niet op uit kan gaan. Sterker nog, buiten zijn is goed voor lichaam en geest! Maar kies waar mogelijk een rustige locatie dicht bij huis en volg de richtlijnen van het RIVM. Op onze overzichtskaart vind je alle gebieden van GLK. Om maximaal te genieten van de herfst hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Geniet van de herfst en blijf gezond! 

Speciaal voor mensen die houden van een niet al te langen wandeling organiseren onze boswachters een excursie in Eerbeek. Er wordt in rustig tempo gewandeld over goed begaanbare paden. In 2020 is het 100 jaar geleden dat de kunstschilder Jan Mankes is overleden in Eerbeek. Tijdens de wandeling besteden we hier ook aandacht aan. We wandelen langs het huis waar hij woonde en werkte. Huis te Eerbeek kent een lange geschiedenis en ook het landgoed herbergt enkele bijzonderheden. De boswachters vertellen over de omgeving en het verleden.

Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

 • Tijd: start om 14.00 uur. Duur: ca 1,5 - 2 uur. Afstand: maximaal 4 km.
  Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas.
 • Startlocatie: Grand Café De Korenmolen, Kanaalweg 3, 6961 LW Eerbeek.
 • Informatie: Herman Heskamp, tel. 06-16862394 of Chris Holtslag, tel. 06-47368561.
 • Reserveren en betalen: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande reserveerbutton. Betalen kan via iDEAL of creditcard.
Coronaregels
We kijken ernaar uit je weer te verwelkomen bij onze excursies. Uiteraard hebben we deze zo goed mogelijk aangepast om de kans op verspreiding van het coronavirus te verkleinen. Voor deelname aan de excursies gelden naast de richtlijnen van het RIVM ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van het verhaal van onze educatief boswachters. Belangrijke deelnameregels:

 • Deelnemen kan alleen door vooraf online een ticket te kopen. Vol=vol en uitzonderingen zijn helaas niet mogelijk.
 • Kom niet bij verkoudheidsklachten of griepverschijnselen. 
 • Volg altijd de instructies van de boswachter.
 • Volg tijdens de excursie de hygiëneregels van het RIVM.
 • Houd 1,5 meter afstand tot deelnemers die niet tot uw huishouden behoren. Schud geen handen en vermijd fysiek contact. Loop op smalle paden achter elkaar en hou rekening met tegemoet komende wandelaars.
 • Laat ondersteunende materialen (zoals bijv. verrekijker of loepje) niet van hand tot hand gaan.

AFGELAST

Gratis mee met de wandeling? Word dan nu donateur.

Locatie

Huis te Eerbeek

Meer info