AFGELAST Schitterende

Let op: Dit evenement is geweest.
25 oktober 2020

In samenwerking met Reframing HERstory Art Foundation worden de nodige voorbereidingen getroffen om de laatste maatregelen goed in acht te kunnen nemen. 

Een indrukwekkende dans- en muziektheatervoorstelling over het onderbelichte slavernij verleden van Gelderland. Het is tijd dat we niet alleen kennisnemen van de koloniale welvaart en rijkdom in de 17e, 18e en 19e eeuw, maar dat we ons ook bewust worden van de andere kant: het menselijk leed achter deze welvaart en rijkdom. Schitterende Schaduw is een rauwe voorstelling die je naar de keel grijpt, waarin verborgen verhalen uit de schaduw kruipen en zich tonen aan het publiek.  

De productie komt tot stand met dank aan de stichting Reframing HERstory Art Foundation uit Arnhem en initiatiefneemster Farida Nabibaks. De stichting streeft naar zichtbaarheid en bewustwording van het koloniale en slavernijverleden van Gelderland.

Omwille van de verscherpte Coronamaatregelen wordt deze voorstelling helaas verschoven naar voorjaar 2021. Het productieteam hoopt u nog wel te mogen ontvangen tijdens de voorstellingen op 21 en 28 november in Rozet Arnhem.   


Meer informatie: https://www.reframing-herstory-art-foundation.nl/

Programma:
19.30      inloop terras aan de gracht van kasteel Cannenburch
20.00      start buitenvoorstelling
20.45      mogelijkheid tot nagesprek
21.30      einde

Entree: € 19,50 per persoon, inclusief consumptie tijdens de voorstelling en entreekaart geldig in 2021 om kasteel Cannenburch met andere ogen te bekijken. Museumkaart en Donateurspas niet geldig.

Locatie: terras Bij Maarten in ‘t Koetshuis, M. van Rossumplein 2, 8171 EB Vaassen.

Informatie: Kasteel Cannenburch is van april t/m oktober op di t/m zo tussen 09.00-17.00 uur telefonisch bereikbaar via: 0578-57 12 92. Jaarrond kunt u uw vraag per email stellen via: cannenburch@glk.nl

Reserveren: Is helaas niet meer mogelijk. 

Locatie

Kasteel Cannenburch

Meer info