AFGELAST - Schatten

Let op: Dit evenement is geweest.
24 januari 2020

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan neemt Geldersch Landschap en Kasteelen extra voorzorgsmaatregelen. Groepsactiviteiten tot 1 juni 2020 zijn geannuleerd. Daarom zal deze activiteit niet doorgaan.

Schatten van Verwolde

Met de rondleiding Schatten van Verwolde belichten we thematisch onderwerpen zoals het porselein, de schilderijen en het meubilair in Huis Verwolde. Bij het thema meubilair komen ware pronkstukken aan bod zoals het staande horloge in de hal, het vitrinebureau met de geheime vakjes, het Antwerps kunstkabinet met Bijbelse taferelen en nog veel meer. Bij het thema schilderijen hoort u meer over de werken in het huis, wie we daarop zien en welke relatie zij hebben tot de familie van den Borch. Wanneer u meer wilt weten over de collectie Aziatisch en Europees porselein en aardewerk dan kunt eens aansluiten bij het thema porselein. Bijzonder is ook dat tijdens de Schatten van Verwolde ruimten te zien zijn die normaal gesloten zijn voor bezoekers.
Thema voor dit keer wordt nog vastgesteld.

Graag ontvangen wij u als Huis Verwolde weer wordt opengesteld. Houd daarvoor de berichtgeving op deze website in de gaten.

 

Locatie

Huis Verwolde

Meer info