Professor Bombasticus

18 juli 2020 - 11 augustus 2020

Helaas zijn voorlopig evenementen, workshops, rondleidingen, concerten, theatervoorstellingen en andere groepsactiviteiten nog niet toegestaan. We hopen snel weer enkele (kleinschalige) publieksactiviteiten te kunnen organiseren. Wanneer dat op een veilige en verantwoorde manier kan, lees je meer in deze agenda.

Professor Bombasticus brouwt, bovenin een geheime kamer in het kasteel, een rokerige heksensoep waaruit een verdwenen wereld op komt borrelen. Heel lang geleden woonden er reuzen op de Veluwe en zwom er in de Rijn het Rijnmonster. In die tijd vochten de ridders van kasteel Doorwerth tegen een magische wereld die tegenwoordig verdwenen lijkt maar slechts slaapt als een draak in de donkere gangen onder het kasteel.

De ridders hadden een toverdrank. Help de professor mee die toverdrank opnieuw te maken !

Deze voorstelling is geschikt voor alle leeftijden.

Tijden: 12.00, 14.00 en 16.00 uur, duur 45 minuten + kasteelbezoek voorafgaand aan of na de voorstelling. Het kasteel sluit om 17.00 uur.
Prijzen : € 14,50 volwassenen en € 8,00 voor kinderen tot 18 jaar. € 3,00 voor volwassenen en kinderen op vertoon van donateurspas of museumkaart

Reserveren voor deze activiteit is noodzakelijk en uitsluitend online mogelijk in de voorverkoop:

Zodra deze activiteit plaats kan vinden zijn hier tickets te koop.

 Dit evenement vindt onder voorbehoud ook plaats op: 28 juli, 4 en 11 augustus, 20 oktober, 22 en 29 december.

Locatie

Kasteel Doorwerth

Meer info