Paddenstoelenwandeling

Let op: Dit evenement is geweest.
5 oktober 2019

Majuba ligt westelijk van Epe. Het is onderdeel van de uitgestrekte bos- en heidevelden van de Noordoost-Veluwe. Door de verrassend vochtige bodem in een deel van het gebied, is Majuba een paradijs voor paddenstoelen. Het gebied is sinds het begin van de twintigste eeuw als cultuurlandschap in ontwikkeling geweest. In het gebied wordt nu gewerkt aan meer variatie en afwisseling met loofhout. Ontdek het gebied samen met de boswachters. Hoog gras en een wat drassige bodem vereisen goede schoenen. Reserveren is niet nodig.

Tijd: start om 14.00 uur. Duur: ca. 3 uur.
Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas.
Startlocatie: Parkeerplaats Geldersch Landschap & Kasteelen, op de kruising van de Koekenbergweg en de Officiersweg te Epe. Komend vanaf de A50 Apeldoorn-Zwolle, neem afslag Epe. Je passeert een rotonde, stoplichten en nogmaals een rotonde. Rijd daarbij steeds rechtdoor (N309). Ca. 1,5 km na deze 2e rotonde: 1e weg rechts nemen = Koekenbergweg. Volg deze ca. 1 km tot je aan een kruising komt waar je niet verder rechtdoor kunt aan. De parkeerplaats is links.
Informatie: Fokko Andringa, tel.06-51543444 en Anja Kwakkel, tel. 06-25488561.
Betaling: contant op locatie (geen pin aanwezig, graag gepast betalen).

Gratis mee met de wandeling? Word dan nu donateur.

Locatie

Scherpenberg en Majuba, Morena

Meer info