Opendag Erf van Daendels

Let op: Dit evenement is geweest.
19 oktober 2019

In 1802 startte generaal H.W. Daendels de ontginning van de heidevelden van de Noord-Veluwe met de bouw van een boerderij op deze plek die we nu daarom het Erf van Daendels noemen. Oudere bebouwing staat er niet meer maar de voormalige schapenschuur is kort geleden opgeknapt. Het is een prachtige ruimte geworden om natuurliefhebbers te ontvangen en zal functioneren als startpunt voor excursies in de Dellen, ook die naar de Wild Observatie Post. Op zaterdag 19 oktober openen we deze ontvangstruimte op het Erf van Daendels voor een groter publiek. Er staat een kopje thee of koffie klaar en voor de kinderen is er limonade. Dus kom kijken en ontdek de prachtige natuur rondom het Erf van Daendels. De aanwezige boswachters vertellen er meer over en nemen je mee voor een heerlijke wandeling. Voor kinderen van 4 tot 10 jaar zijn er leuke en leerzame activiteiten in de natuur. Reserveren is niet nodig.

Tijd: de ontvangstruimte Erf van Daendels is geopend van 11.00 tot 15.00 uur, wandelingen met de boswachters starten regelmatig.
Deelname: gratis
Locatie: Parkeerplaats Erf van Daendels aan de Nieuwe Zuidweg. Komend vanaf de A50, afslag 29, (Heerde, Wezep) houdt richting Wezep aan. Na ca. 300 meter linksaf de Nieuwe Zuidweg op en volg deze ongeveer 3,5 km tot de parkeerplaats links.
Informatie: Anja Kwakkel, tel.06-25488561

Locatie

De Dellen en Heerder Sprengen

Meer info