Op zoek naar de muis

Let op: Dit evenement is geweest.
25 augustus 2020

Eerst ga je op zoek naar de muis in het kasteel en zal de pratende lantaarn je meenemen door het kasteel. Ontdek het geheim van de verdwenen toren en kom zo er achter waarom de muizen van het kasteel zijn weggerend. Daarna kan je ook nog een leuke speurtocht doen in het bos rondom het kasteel en volg je zo de weg van de muizen terug naar het kasteel.

Deze activiteit is bij de reguliere entree inbegrepen, u moet wel uw kaartje van te voren kopen of uw entreetijd reserveren.

Koop of Reserveer hier uw kaartje

Data: dinsdag 25 en donderdag 27 augustus tijdens de Kids Zomerweken.  

Openingstijden: 13.00-17.00 uur 

Entree: Inbegrepen bij reguliere entree. Kinderen 4 t/m 18 jaar € 5,00 en volwassenen € 9,50  Donateurs Geldersch Landschap& Kasteelen en Museumkaart gratis. Reserveren verplicht.

Adres: Kasteel Hernen, Dorpsstraat 40, 6616 AH Hernen.

Meer informatie: kasteelhernen@glk.nl.

Van 25 juli t/m 30 augustus zijn er weer de Kids-Zomerweken op kasteel Hernen en is er elke dag die we open zijn iets extra's te doen voor de kinderen. Als je op deze dagen de gewone toegangsprijs betaalt (€ 5,00) mag je met de "pratende lamp" op avontuur door het kasteel, ontdek je het spannende verhaal over het geheim van de verdwenen toren en kan je gratis of tegen een kleine meerprijs meedoen met een superleuke activiteit.

Locatie

Kasteel Hernen

Meer info