Ontdekkingstocht

Let op: Dit evenement is geweest.
2 maart 2022

Vakantie voor de (klein)kinderen, een mooie gelegenheid om er samen op uit te trekken. De boswachter neemt jullie mee op expeditie door het Hernense bos. Onderweg vertelt hij allerlei leuke weetjes over de natuur en laat hij de kinderen een aantal opdrachten doen. Zo komen jullie spelenderwijs meer over het gebied te weten en zullen jullie ontdekken of de natuur nog in winterrust is. Zit er leven in de boomknoppen? En houden alle dieren een winterslaap? Ook nemen we een kijkje in de Hernense molen.

Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

    • Tijd: start om 14.00 uur. Duur: 1,5 uur.
    • Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 6 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas. Deze excursie is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
    • Startlocatie: parkeerplaats bij de Hernense molen, Molenhoek, Hernen.
    • Informatie: Anton van de Velde, tel. tel. 06-16651048 of Cor Custers, tel. 06-44380502.
    • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande button ‘Beschikbaarheid tonen’. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Beschikbaarheid tonen

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

Locatie

Kasteel Hernen

Meer info