Nacht van de Nacht

Let op: Dit evenement is geweest.
26 oktober 2019

Normaal gesproken is de Tongerense Heide na zonsondergang niet toegankelijk, maar voor de Nacht van de Nacht wordt een uitzondering gemaakt. De boswachter neemt je mee op stap door het donker. Beleef hoe de omgeving verandert als de nacht begint te vallen. De Tongerense Heide ligt ver van verkeerswegen en dorpen en is één van de stilste en donkerste gebieden op de Veluwe. Grijp de kans om in het donker in de stilte door het bos te wandelen en zonder te verdwalen weer thuis te komen! Wanneer er geen wolken zijn wordt het extra bijzonder: grote kans dat dan de Melkweg zichtbaar is. Reserveren is noodzakelijk.

Tijd: start om 19.30 uur. Duur: ca. 2 uur.
Deelname: 7,50 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen 5,00 euro p.p. op vertoon van een geldige donateurspas.
Opmerking: Deze excursie is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Stevig schoeisel is aan te raden. Bij harde regen, storm of mist gaat de wandeling niet door.
Startlocatie: Parkeerplaats Geldersch Landschap & Kasteelen aan de Boerweg dichtbij (ca. 100 m) kampeerboerderij Berghoeve, Veenweg 9, 8162 RJ Epe.
Informatie: Aleid Bosch, tel. 038-3769482 en Tjalling van der Zee, tel. 06-20163760.
Betaling: via Ideal, door te klikken op onderstaande reserveerbutton.

Met korting meewandelen? Word dan nu donateur.

Reserveer hier uw kaartje

 

Locatie

Tongeren

Meer info