Nacht van de Nacht

Let op: Dit evenement is geweest.
27 oktober 2018

Normaal gesproken is de Tongerense Heide na zonsondergang niet toegankelijk, maar tijdens de Nacht van de Nacht wordt een uitzondering gemaakt. De boswachter neemt u mee op stap door het donker. Beleef hoe de omgeving verandert als de nacht begint te vallen. De Tongerense Heide ligt ver van verkeerswegen en dorpen en is één van de stilste en donkerste gebieden op de Veluwe. Grijp de kans om in het donker door het bos te wandelen zonder de kans te lopen te verdwalen. Wanneer er geen wolken zijn wordt het extra bijzonder. Drie dagen eerder is het namelijk Volle Maan. Daarom is er een grote kans dat u tijdens de wandeling gevolgd wordt door uw eigen schaduw. Reserveren is noodzakelijk.

Tijd: start om 19.30 uur. Duur: ca. 2 uur.
Deelname: € 7,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen € 2,50 p.p. op vertoon van een geldige donateurspas. Deze excursie is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.
Opmerking: stevig schoeisel is aan te raden. Bij harde regen, storm of mist gaat de wandeling niet door.
Startlocatie: de Geldersch Landschap parkeerplaats aan de Boerweg ca.100 m voorbij / voor kampeerboerderij Berghoeve, Veenweg 9, 8162 RJ Epe.
Informatie: Aleid Bosch tel. 038 3769482 en Marieke Dicou tel. 06 23738030.
Betaling: via Ideal: klik op onderstaande reserveerknop.

Met korting meewandelen? Word dan nu donateur.

Reserveer hier uw kaartje

 

Locatie

Tongeren

Meer info