Montmartre Markt

Let op: Dit evenement is geweest.
15 september 2019

UPDATE VRIJDAG 13 SEPTEMBER:
Wegens omstandigheden kan de Montmartre Markt zondag op het voorterrein van Huis Verwolde helaas niet niet doorgaan.

Huis Verwolde, de kasteelwinkel en theeschenkerij met terras aan de vijver zijn wel geopend. Bezoek het huis tegen een gereduceerd tarief ivm Open Monumentendag (25% korting op het reguliere tarief). De rondleidingen zijn elk heel uur van 12u tot en met 16u. Ook de Oranjerie bij Huis Verwolde is geopend waar u terecht kunt voor een kop koffie/thee met wat lekkers.

-------------------------------------------------------------------

Bezoek op zondag 15 september de nieuwe Montmartre Markt bij Huis Verwolde. Je vindt er leuke kramen met Frans gerelateerde producten maar ook antiek, brocante, kunst, curiosa en boeken. Waan je even in Frankrijk, slenter langs de tientallen kramen, en ga lekker op een sfeervol terras zitten en luister naar de live muziek van Al Capone met swingende Django Reinhardt klanken of naar Pierre en Gerdy met heerlijke Franse Chansons et Musette.... oftewel JOIE DE VIVRE!

Huis Verwolde is deze dag natuurlijk ook geopend en kunt u bezichtigen met gids. Met een Museumkaart of donateurspas van Geldersch Landschap & Kasteelen kunt u gratis met de rondleiding mee. De eerste rondleiding is om 12 uur.

Datum: zondag 15 september

Tijd: 10.00 - 17.00 uur

Entree markt: gratis

Entree huis (rondleiding): 25% korting op reguliere tarief ivm Open Monumentendag!
Volwassenen € 6,40 (ipv € 8,50) en kinderen € 3,75 (ipv € 5,00).
Museumkaart en GLK-pas: gratis

Meer informatie: www.henksteinvoort.nl of info@henksteinvoort.nl

Adres: Jonker Emilelaan 4, 7245 TL Laren

Locatie

Huis Verwolde

Meer info