Midzomeravond boottocht

Let op: Dit evenement is geweest.
21 juni 2019

Romantische Midzomeravondvaart naar Kasteel Doorwerth

DOORWERTH – Met safarischip de Blauwe Bever kunnen romantici zich op de langste dag van het jaar, vrijdag 21 juni, onder het voordragen van romantische liederen naar Kasteel Doorwerth van Geldersch Landschap & Kasteelen laten varen. Daar ontmoeten ze enkele ‘vroegere bewoners’ van het kasteel. Oude tijden herleven weer! Het schip vertrekt om 19.00 uur vanuit Wageningen (’t Stek aan de Grebbedijk) en meert daar om 23.00 uur weer aan.

Varen, dwalen en verhalen

Vanaf Wageningen vertrekt de Blauwe Bever, het schip van de Stichting Rijnoevervaarten, voor een vaartocht in de avondschemering over de Nederrijn langs mooie oevers en uiterwaarden. Onderweg zingt een troubadour prachtige, stemmige muziek. Ronddwalend door het kasteel met zijn vele vertrekken, gangen en verdiepingen, komt men historische figuren tegen die u vertellen over wat ze vroeger meemaakten. Na dit spannende en zeker ook romantische bezoek brengt de Blauwe Bever de bezoekers weer terug naar Wageningen. Om alle indrukken te verwerken wordt op de terugvaart een lekker drankje geschonken.

 

Er kunnen maximaal 55 personen mee. Het schip en de excursie zijn helaas niet toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. Men moet zelfstandig via de loopplank aan boord kunnen komen, op het schip zijn trappen en de wandeling van schip naar kasteel gaat over een onverhard pad. Bij nat weer worden laarzen aanbevolen.

 

Datum: 21 juni 2019

Tijd: 19.00-23.00 uur.

Kosten: € 32,50, inclusief entree kasteel en drankje. Niet geschikt voor kinderen

Reserveren: noodzakelijk online via: https://deblauwebever.nl/reserveren/

Adres: Vertrek is om 19.00 uur vanaf ’t Stek, Grebbedijk naast nr. 57, Wageningen

 

Locatie

Kasteel Doorwerth

Meer info