Midzomeravond boottocht

Let op: Dit evenement is geweest.
22 juni 2018

Met safarischip de Blauwe Bever kunnen romantici zich op de langste dag van het jaar, vrijdag 22 juni, onder het genot van een drankje, gedichten en verhalen naar Kasteel Doorwerth van Geldersch Landschap & Kasteelen laten varen. Daar ontmoeten ze enkele ‘vroegere bewoners’ van het kasteel. Oude tijden herleven weer! Het schip vertrekt om 19.00 uur vanuit de Wageningen (’t Stek aan de Grebbedijk) en meert daar om 23.00 uur weer aan.

Varen, dwalen en verhalen
Vanaf Wageningen vertrekt de Blauwe Bever, het schip van de Stichting Rijnoevervaarten, voor een vaartocht in de avondschemering over de Nederrijn langs mooie oevers en uiterwaarden. Onderweg worden gedichten en verhalen voorgelezen. Ronddwalend door het kasteel met zijn vele vertrekken, gangen en verdiepingen, komt men historische figuren tegen die u vertellen over wat ze vroeger meemaakten. Na dit spannende en zeker ook romantische bezoek brengt de Blauwe Bever de bezoekers weer terug naar Wageningen.Tijdens de terugtocht wordt nog een drankje geserveerd.

Er kunnen maximaal 55 personen mee. Het schip en de excursie zijn helaas niet toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. Men moet zelfstandig via de loopplank aan boord kunnen komen, op het schip zijn trappen en de wandeling van schip naar kasteel gaat over een onverhard pad. Bij nat weer worden laarzen aanbevolen.

Datum: 22 juni 2018
Tijd: 19.00-23.00 uur
Kosten: € 30,00. Niet geschikt voor kinderen.
Reserveren: noodzakelijk online via https://deblauwebever.nl/reserveren/ (mogelijk vanaf 1 maart 2018)
Adres: Vertrek is om 19.00 uur vanaf ’t Stek, Grebbedijk naast nr. 57, Wageningen

Locatie

Kasteel Doorwerth

Meer info