ME Jaarmarkt GEANNULEERD!

Let op: Dit evenement is geweest.
18 mei 2019 - 19 mei 2019

DOOR HET NIET RONDKRIJGEN VAN DE BENODIGDE VERGUNNINGEN ZIJN WIJ HELAAS GENOODZAAKT DE MIDDELEEUWSE MARKT OP 18 EN 19 MEI TE ANNULEREN.

HET KASTEEL IS OP DEZE DAGEN WEL GEWOON GEOPEND VAN 12.00-17.00 UUR.

Kom op zaterdag 18 of zondag 19 mei naar de jaarmarkt bij Kasteel Hernen. In de middeleeuwen de plek waar ambachtslieden hun waren aanboden en ook de ontmoetingsplek voor alle rangen en standen uit de wijde omgeving.

Werk mee met de ambachtslieden, ontmoet de hoge adel, laat je imponeren door stoere ridders, proef historische gerechten, maak een dansje of maak een praatje met de marskramer. Het kan allemaal op de jaarmarkt.

Meer dan 75 historische figuren en dieren zorgen er dit weekend voor dat kasteel Hernen en haar omgeving weer helemaal worden terug gebracht naar de late middeleeuwen. Een ware belevenis voor jong en oud!

Op zaterdag is alles is gericht op mensen met NAH. Natuurlijk is er ook ruimte voor ieder ander. Maar op deze dag hebben deze mensen een streepje voor. Info NAH-dag

Kijk voor het volledige programma en deelnemers ook op onze facebookpagina

 

Datum: zaterdag 18 en zondag 19 mei

Openingstijden: Beide dagen 11.00-17.00 uur 

Entree Markt: alle leeftijden € 4,00
Entree Markt & Kasteel: 4 t/m 18 jaar € 5,00 euro, volwassen € 8,50.
Museumkaart-houders en donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis entree tot kasteel, entree markt € 4,00 verplicht.

Adres: Dorpsstraat 40, 6616AH Hernen

Meer info: kasteelhernen@glk.nl 

Koop hier uw kaartjes.

Locatie

Kasteel Hernen

Meer info