Theater in de tuin

Let op: Dit evenement is geweest.
4 augustus 2020

***UITVERKOCHT*** er zijn nog wel kaarten voor 18 augustus beschikbaar

Theater de Rode Maan speelt in de kasteeltuin de vrolijke muzikale familievoorstelling 'de Drie Sinaasappels'

"Juice zorgt voor de schapen. Ze ligt te slapen als er een oranje bal in haar schoot wordt geworpen.Als ze deze ontdekt is ze verwonderd en blij tegelijk.Dan komt er een kikker die de bal ook mooi vindt. Hij bedenkt iets slims waardoor ze de bal aan hem geeft. Een origineel sprookje waarin een verwonderd meisje meerdere dieren ontmoet en samen met een ongelukkige prinses op zoek gaat naar de Drie Sinaasappels".

Kinderen worden uitgenodigd om zo nu en dan geluiden te maken en mee te spelen. De voorstellingen zijn geschikt voor kinderen van 3 t/m 9 jaar. Na de voorstelling kan je het kasteel nog verkennen en het geheim van de verdwenen toren ontdekken.

Bij slecht weer zal de groep in tweeen worden gesplitst en vindt er een tweede voorstelling later in de middag plaats, we zullen u hierover tijdig berichten. Koop dan nu je kaartjes, want VOL=VOL

Koop hier uw kaartjes (i.v.m. tijdsloten en max. aantal deelnemers dienen ouders/begeleiders ook via deze link voor deze activiteit te reserveren)
NB. kinderen nemen altijd deel aan de activiteit o.l.v. volwassenen)

Data en Tijden: Dinsdag 4 en dinsdag 18 augustus om 14.30 uur.

Entree(theater in de tuin + na afloop entree kasteel): Alle leeftijden: € 9,50
Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen op vertoon van kaart € 3,00 
Museumkaart-houders op vertoon van jaarkaart: Alle leeftijden € 3,00

Adres: Kasteel Hernen, Dorpsstraat 40, 6616 AH Hernen.

Meer informatie: kasteelhernen@glk.nl 

Van 25 juli t/m 30 augustus zijn er weer de Kids-Zomerweken op kasteel Hernen en is er elke dag die we open zijn iets extra's te doen voor de kinderen. Als je op deze dagen de gewone toegangsprijs betaalt (€ 5,00) mag je met de "pratende lamp" op avontuur door het kasteel, ontdek je het spannende verhaal over het geheim van de verdwenen toren en kan je gratis of tegen een kleine meerprijs meedoen met een superleuke activiteit.

Locatie

Kasteel Hernen

Meer info