AFGELAST - Theater

Let op: Dit evenement is geweest.
15 maart 2020

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan neemt Geldersch Landschap en Kasteelen extra voorzorgsmaatregelen. Groepsactiviteiten tot 1 april 2020 zijn geannuleerd en de kastelen gesloten. Daarom zal deze voorstelling niet doorgaan.

Graag ontvangen wij u op een later moment. Houd daarvoor de berichtgeving op deze website in de gaten.


Theater de Rode Maan

Deze middag speelt Theater de Rode Maan 'de drie Sinaasappels'. Een volledig nieuw interactief muzikaal sprookje, waarin een verwonderd meisje meerdere dieren ontmoet en samen met een ongelukkige prinses op zoek gaat naar de Drie Sinaasappels.

"Juice zorgt voor de schapen. Ze ligt te slapen als er een oranje bal in haar schoot wordt geworpen.Als ze deze ontdekt is ze verwonderd en blij tegelijk.Dan komt er een kikker die de bal ook mooi vindt. Hij bedenkt iets slims waardoor ze de bal aan hem geeft.
Een origineel sprookje waarin een verwonderd meisje meerdere dieren ontmoet en samen met een ongelukkige prinses op zoek gaat naar de Drie Sinaasappels". Kinderen worden uitgenodigd om zo nu en dan geluiden te maken en mee te spelen.

De voorstellingen zijn geschikt voor kinderen van 3 t/m 9 jaar. Voor de voorstelling kan je het kasteel nog verkennen met de 'pratende lamp' en iets drinken. 

Locatie

Kasteel Hernen

Meer info