Leurse Jaarmarkt

Let op: Dit evenement is geweest.
1 september 2019

Op zondag 1 september a.s. wordt in Leur voor de 9e maal onze heerlijke jaarmarkt gevierd. U kunt van 11.00 – 17.00 uur genieten van een heerlijk aanbod van de lekkerste streekproducten en de leukste regionale producten.

Onder het genot van een hapje en een drankje, zorgen wij voor vrolijke muziek op de markt en de terrassen. Daarnaast zijn er diverse ambachten om mee kennis te maken, mooie verhalen uit het Land van Maas & Waal, middeleeuws en hedendaags vermaak voor jong en oud, de lekkerste streekproducten proeven
en kopen en meer.

En natuurlijk: HET BROODJE VAN ONS ALLEMAAL - De bakkers van Bakhuis Leur hebben weer de broodjes gebakken, Woonzorgboerderij de Hagert” zorgt weer voor het heerlijke zoetzuur, de hamburgers zijn van het Leurse Angusrund en de handgemaakte mayo en ketchup komen weer van Restaurant de Leurse Hof.

Een leuke combinatie met het vlakbij gelegen Kasteel Hernen

Datum: zondag 1 september 2019
Tijd: 11.00 – 17.00 uur

Entree:  € 1,50 pp (kinderen gratis) incl. lot voor de Leur Loterij (Vanaf 12.00 uur elk uur trekking op het terras voor het Bakhuis)
Parkeren: Gratis

Plaats: van Balverenlaan, Leur 

Initiatiefnemers: BC Bakhuis Leur (Geldersch Landschap & Kasteelen) - De Heerlijkheid Leur - Restaurant de Leurse Hof - Woonzorgboerderij de Hagert

Locaties

Kasteel Hernen

Meer info

Land van de Heerlijkheden - bakhuis Leur

Meer info