Lange dagwandeling

Let op: Dit evenement is geweest.
7 september 2019

Een dag op stap van Ede naar Wageningen. Op deze dag neemt de boswachter je graag mee voor een lange afstandswandeling van ca. 15 km over de Sysselt en door het dal van de Renkumse beek. Je loopt door prachtige bossen en adembenemende beekdalen. Onderweg wordt er gesproken over de cultuur en de natuurhistorie van het gebied.
Tijdens deze wandeling doe je al wandelend een hoop kennis op. Goed om te weten: voor deze tocht is het belangrijk dat je beschikt over een behoorlijke conditie. Reserveren is niet nodig.

Tijd: start om 10.00 uur. Duur: 6 à 7 uur. Terugkomst rond 16.00 uur bij busstation Wageningen. Vandaar vertrekt de bus terug naar NS station Ede-Wageningen. Denk eraan dat je in de bus niet met contant geld kunt betalen.
Deelname: 5,00 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.
Opmerking: zorg voor stevige stappers, een stoeltje of zitlap en een verrekijker. Neem zelf lunch en drinken mee voor onderweg.
Startlocatie: Noordzijde van NS station Ede-Wageningen.
Informatie: Joyce Penninkhof, tel. 06-14968813 of Keesjan Kleef, tel. 06-52519146.
Betaling: contant op locatie (geen pin aanwezig, graag gepast betalen).

Gratis mee met de wandeling? Word dan nu donateur.

Locatie

Sysselt

Meer info