Klassiek Gitaar Concert

Let op: Dit evenement is geweest.
19 mei 2019

Het duo Tom & Rosemarie verzorgen deze dag een klassiek gitaar concert in de prachtige Torenzaal (de donjon) van kasteel Rosendael.

Tom speelt in het Castalia Mandoline Quintet, vormt het Stretto Gitaar Duo met Sjors Holleboom en maakt deel uit van het Mandoline Kamerorkest Het CONSORT. Tom schrijft muziek in alle stijlen, voor bezettingen uiteenlopend van sologitaar tot kamerorkest.

Rosemarie Vermeulen studeerde Klassiek Gitaar aan het Conservatorium van Amsterdam bij Lydia Kennedy. In 2011 sloot ze hier de bachelor opleiding Cum Laude af waarbij ze door de jury werd gecomplimenteerd om haar 'volwassen spel' en 'spannende verhalen'. In 2015 behaalde ze haar master diploma aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag.

Reserveer ter plaatse ook een plek voor de rondleiding kasteel of bezoek het park op eigen gelegenheid. Het park is geopend tussen 11.00 en 17.00 uur. Rondleidingen in het kasteel starten meerdere malen per dag tussen 11.30 en 16.00 uur.

Datum en tijd: zondag 19 mei, aanvang 12.30 uur (duur ca. 45 minuten).
Entree, inclusief kasteel en parkbezoek: volwassenen € 12,50 en kinderen 4 t/m 18 jaar € 8,25. Donateurs GLK en museumkaarthouders € 3,00.
Adres: Kasteel en Park Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal.
Informatie: rosendael@glk.nl.

Reserveren noodzakelijk door middel van online kaartverkoop:

Koop hier je kaartje

Locatie

Kasteel Rosendael

Meer info