Kinderwandeling

Let op: Dit evenement is geweest.
2 maart 2022

Heeft u uw kleinkinderen te logeren? Of is het uw oppasdag en zoekt u een leuke activiteit? Neem dan deel aan de kinderwandeling op Landgoed De Schaffelaar in Barneveld. Tijdens deze wandeling laat de boswachter u en uw (klein)kinderen kennismaken met verschillende manieren van natuurbeleving met de zintuigen. We zien de wereld door de ogen van het verleden en horen de muziek van de natuur. We volgen onze neus naar nieuwe plekken en voelen de wereld van dichtbij. Deze activiteit is gericht op kinderen van 4 t/m 12 jaar. Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Tijd: start om 14.00 uur. Duur: ca. 1,5 tot 2 uur.
  • Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p. Donateurs GLK gratis op vertoon van een geldige donateurspas.
  • Startlocatie: parkeerplaats bij huis De Schaffelaar, Stationsstraat 6, 3771 VH Barneveld.
  • Informatie: Keesjan Kleef, tel. 06-52519146 of Rien Brand, tel. 06-22375408.
  • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande button ‘Beschikbaarheid tonen’. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Beschikbaarheid tonen

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

Locatie

Landgoed Schaffelaar

Meer info